Category: DEFAULT

Свадба Македонска - Татјана Лазаревска* - Татјана Лазаревска (CDr, Album)

Published 16.09.2019 by Tokree

Read more posts about DEFAULT

8 Comments

 1. Gakus  Shakadal 20.09.2019
  Тетјана Лазаревска е родена на година во Тетово. По професија е дипломиран економист. По завршувањето на студиите, до година работи во .
 2. Akira  Shakarn 23.09.2019
  Фолкерката Татјаната Лазаревска деновиве не сакајќи се најде во центарот на вниманието, и не само тоа, туку почнала да добива и заканувачки пораки кои поприлично ја вознемириле. А се заради Фејсбук-статусот на.
 3. Mikale  Goltimuro 23.09.2019
  Фејсбук статусот на Татјана Лазаровска ангажирана како професионален војник во артилериската единица на АРМ, која напиша дека напаѓачот од Нов Зеланд одговорен за масакрот во две џамии каде беа убиени 50 луѓе, заслужува да добие Нобелова награда, беше окарактиризиран.
 4. Taull  Samujinn 20.09.2019
  Но, постојат и оние кои се издвојуваат од ова па со задоволство ги откриваат своите години. Една од тие жени е и пејачката Татјана Лазаревска која денес го слави својот 44 роденден.
 5. Meztira  Arakinos 22.09.2019
  татјана лазаревска Пронајдени се 2 резултати на тема „татјана лазаревска“ Познати.
 6. Mishicage  Tukazahn 18.09.2019
  Татјана Лазаревска е среќна жена: Дами, ќе и позавидите каков третман добива од сопругот Новица во време на корона (фото).
 7. Malagrel  Malagami 25.09.2019
  ФОТО: Татјана Лазаревска со полна трпеза го угости Мартин Вучиќ во Австралија кој по пристигнувањето се упати на австралиско-македонска адреса каде го угостија со полна трпеза.
 8. Akinotilar  Jusho 26.09.2019
  Македонија Заболени 2, Мртви Излечени 1, Активни Last updated: 02/06/ - (+) Фејсбук статусот на Татјана Лазаровска ангажирана како професионален војник во артилериската единица на АРМ, која напиша дека напаѓачот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *